ASUMISEN PALVELUT 

Omakotiasujalle tulee usein eteen kysymyksiä ja palveluntarpeita, kun kyse on talotekniikasta. Huolta ja harmia voi ilmetä oman talotekniikan ylläpidosta ja huollosta.

Me tiedämme niistä kaiken ja olemme valmiit auttamaan jo vuosien ajan huippuun hiotulla LVI-urakoinnin ammattitaidollamme!

Vuosien mittaan olemme keränneet kaikki yleisimmät kysymykset ja askarruttavat asiat, joita asukkailla ilmenee, ja niiden pohjalta olemme kehittäneet oman asumisen palvelujärjestelmän.

 

Suurin tavoitteemme on, että Sinä, asiakkaanamme voit asua turvallisin mielin kodissasi ilman huolta ja epävarmuutta talotekniikan toiminnasta ja ylläpidosta.

 

Tarjoamme nykyaikaiset järjestelmät ammattitaidolla huollettuna ja tarkastettuna, niin että asiakkaamme saa asumisestaan kaiken hyödyn ja ilon irti.

Järjestelmämme ansiosta saat täydellisen palvelun kilpailukykyiseen hintaan.

asuminen palvelu huoleton

 

               asuminen

Näin sinä ja talosi hyödytte

Energian säästö, asumisen huolettomuus, oikein toimiva lämmitysjärjestelmä, puhdas käyttövesi, puhdas sisäilma ym. sekä jatkuva tekninen tuki mahdollisia kysymyksiä tai ongelmatilanteita varten.

  • Optimoimme lämmitysjärjestelmän toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Tämän ansiosta lämmityslaitteen käyttöikä pitenee ja sähkön kulutus laskee.

  • Tarkistamme lämmitysjärjestelmän paineet ja vuodot, jonka yhteydessä tulee ilmi kaikki mahdolliset ongelmat Lämmityspiirissä.
  • Tarkistamme varolaitteet ja vaihdamme vialliset laitteet uusiin
  • Puhdistamme suodattimet ja säädämme lämminvesisäädöt oikeisiin arvoihin, näin takaamme, että käytettävä vesi on puhdasta ja bakteerit eivät pääse kasvamaan putkisoissa väärien lämpötilojen vuoksi.
  • Käymme läpi kaikki käyttövesipisteet sekä kodinkoneiden liitokset ja varmistamme, että vuotoja ei ole. Tarkastamme ja puhdistamme lattiakaivot. 

 

Sisäilma kerralla kuntoon

Sisäilman laatu

Sisäilman laatu näyttelee isoa roolia, mitä tulee asumismukavuuteen. Sisäilman laatu on myös terveysasia ja vaikuttaa sekä asukkaaseen, että hänen kotinsa rakenteisiin. Siihen voi vaikuttaa oikeiden suodattimien vaihdolla sekä iv-koneen kennostojen puhdistuksella. Vaihdamme suodattimet ja puhdistamme kennot säännöllisesti 2 kertaa vuodessa.

Alipaineen suhde

Tänä päivänä talot on suunniteltu toimimaan pienellä alipaineella. Vuosien mittaan ilmanvaihdon suhde voi muuttua hyvinkin herkästi, esimerkiksi moottoreiden tehon muutoksella tai venttiilien asentojen muuttamisella.

Tämän vuoksi tarkistamme puolestasi säännöllisin väliajoin talon alipainesuhteen, joka takaa että raikas sisään tuleva ilma on oikeassa suhteessa poistetun ilman kanssa.

Huoltokirja talteen

Kaikista toimenpiteistä täytämme huoltokirjan, joka jää asiakkaalle. On myös talon arvon kannalta tärkeää, että kohteesta löytyy viralliset dokumentit kohteen säännöllisestä huoltamisesta.

RAIKAS SISÄILMA

 

 

Kuinka palvelumme sitten toimii?

 

Ota meihin yhteyttä, niin tehdään tarjous/sopimus palvelupaketista. Tulemme tarvittaessa käymään maksuttomalla käynnillä kodissanne ja räätälöimme juuri teille sopivan palvelupaketin. Palvelusisältö on pitkälti sama kaikissa kohteissa, ainoastaan lämmitys ja ilmanvaihtojärjestelmät ovat muuttuvia tekijöitä.

Kirjaamme kotisi talotekniikasta tarvittavat tiedot ylös ja teemme palvelusopimuksen sen mukaan.

 

 

 

 

Palvelujärjestelmäämme liityttäessä annamme kohteeseen huoltokansion, johon täytämme joka palvelukäynnin yhteydessä tehdyt toimenpiteet ja tarkistukset.

Palvelukäynnit tehdään yleensä kuuden kuukauden välein, jolloin suoritetaan sovitut toimenpiteet. Tarvittaessa annamme myös neuvoja ja suosituksia ylläpitoon liittyvistä asioista.

Ilmoitamme palvelukäynnin ajankohdan aina noin 2 viikkoa ennen käyntiä viestillä tai puhelimitse soittamalla.

 

Teemme käynnit alueittain, joka takaa edullisen hinnan asiakkaalle.

         Palvelumme alkaen 190,-€/vuosi. (sisältää 2 palvelukäyntiä vuodessa sekä suodattimet ja pientarvikkeet)

 

 Ota yhteyttä ja liity palvelujärjestelmäämme 

 +353442905177

 

1. Yhteydenotto 

2.Tarjous/sopimus 

3.Palvelukäynti. Ensimmäisellä käynnillä luovutamme huoltokansion sekä perehdymme kohteeseen tarkemmin.

4.Suoritamme palvelukäynnin 6kk välein

5.Sopimus ei sido, palvelun voi irtisanoa milloin vain

 

 

Täytä alla oleva lomake niin saat tarkan hinnan Asumisen Palvelut-paketistamme saman vuorokauden aikana!

                                                                                         

 

 

Yhteystiedot
16 + 2 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.
Tiedot

LVI-SUUNNITTELUA RAKENTAJAN TOIVEIDEN MUKAAN

Hyvästä rakennusalan kokonaisuuden hahmottamisesta tekniikasta aikatauluttamiseen on hyötyä suunnittelutyössä. Toteutamme LVI-suunnittelut rakentajan toiveet ja tarpeet huomioon ottaen.

Lue lisää

Jätä viesti tai pyydä tarjous

Yhteystiedot
Palvelut
Valitse palvelut joista haluat tarjouksen tai lisatietoa
3 + 14 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.