Omakotirakentajat

Mikäli olet aloittamassa uutta rakennusprojektia, kannattaa ottaa yhteyttä. Olemme olleet jo sadoissa rakennusprojekteissa mukana ja me sekä asiakkaamme olemme huomanneet, kuinka sujuvaa rakennusyhteistyö parhaimmillaan on. Suunnittelemme järjestelmät asiakkaan sekä oman ammattitaitomme perusteella niin, että lopputulos varmasti miellyttää. Uudiskohteiden LVI-urakointiin kehittämämme konsepti tuo helppoutta ja sujuvuutta niin rakentajalle kuin meidän toiminnallekin.

 

 

LVI Rakentaminen

 

 

 

 

 

 

Me keskitymme olennaiseen, eli siihen miten projekti viedään maaliin mahdollisimman hyvin ja vaivatta. Tämä näkyy työn asenteessa ja työnjäljessä. Me emme tartu epäolennaisuuksiin ja tarkkoihin urakkarajoihin vaan teemme työmme parhaamme mukaan. Annamme myös rakentajalle neuvoja ja opastuksia, miten mihinkin työvaiheeseen tarvitsee valmistautua ym. eteen tulevia kysymyksiä. 

Tavoitteemme on antaa kokonaisvaltainen palvelu suunnittelusta luovutukseen ja myös ylläpitoon asti.

 

Ota yhteyttä, niin suunnittelemme teille parhaat ratkaisut uuteen kotiin!

 

Kalle Paloniitty

+358 442905177

 

 

asuminen

 

 

Suunnittelun ja toteutuksen lisäksi me hoidamme asiakkaidemme LVI-järjestelmät vielä tulevaisuudessakin. Tämän ansiosta teemme työmme niin, että voimme tulla kotiinne vielä vuosien päästäkin huoltamaan tekemiämme järjestelmiä.

Uudisrakentajille Asumisen Palvelu-paketti ensimmäinen vuosi -50%

Tämän johdosta teidän ei tarvitse uusia järjestelmiä opetella ylläpitämään vaan aloitamme huolenpidon heti luovutuksen jälkeen. 

Lue lisää palvelustamme->

 

 

Soita tai täytä lomake!

LVI-SUUNNITTELUA RAKENTAJAN TOIVEIDEN MUKAAN

Hyvästä rakennusalan kokonaisuuden hahmottamisesta tekniikasta aikatauluttamiseen on hyötyä suunnittelutyössä. Toteutamme LVI-suunnittelut rakentajan toiveet ja tarpeet huomioon ottaen.

Lue lisää

Jätä viesti tai pyydä tarjous

Yhteystiedot
Palvelut
Valitse palvelut joista haluat tarjouksen tai lisatietoa
1 + 0 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.