JoenTaiturit Oy 

JoenTaiturit Oy on kontiolahtelainen LVI-alan ammattiliike. Yritys on perustettu vuonna 2011 ja olemme toimineet pääasiassa Pohjois-Karjalan alueella palvellen niin uudisrakentajia LVI-urakoinnilla kuin omakotiasujia saneeraus- ja huoltopalveluilla. Muutamia kohteita olemme tehneet Kuopioon, Lahteen, Helsinkiin sekä lappiin Utsjoelle asti. 

Vuonna 2019 yrityksemme työllistää 8 LVI-alan ammattilaista. Toimistomme/ liiketilamme sijaitsee Kontiolahdella osoitteessa Keskuskatu 21. Tervetuloa paikan päälle, vaikka vakituista päivystystä ei vielä olekaan. 

Teemme yhteistyötä useiden rakennusliikkeiden kanssa ja meiltä löytyy vahva osaaminen uudisrakentamisen LVI-puolelle. Meillä on myös suunnittelupuoli, ja suunnittelemmekin lähes kaikki omat kohteemme itse. Käytännönläheinen ja joustava palvelu rakennustyömailla on meidän vahvuutemme.

 

 

 

 

Joentaiturit Oy

Viessmann

 

Palvelemme yksityisasiakkaitamme huoltoasioissa sekä saneerauksissa. Meiltä löytyy pitkä kokemus omakotitalojen putkiremonteista, käyttövesiputkistojen-sekä lämmitysputkistojen uusimisesta. 

Myymme ja vaihdamme ilmanvaihdon suodattimet kaikkiin pienkoneisiin!

Pääpalvelumme on erityisen suosituksi noussut asumisen palvelut, joka kattaa lähes kaiken LVI-järjestelmien osa-alueet omakotiasujalla. 

Toimimme Viessmann-pumppujen valtuutettuna jälleenmyyjänä ja asennusliikkeenä!

 

 

 

 

Tervetuloa palveluidemme piiriin!

-Kalle Paloniitty, JoenTaiturit Oy

+358442905177

kalle.paloniitty@joentaiturit.fi

LVI-SUUNNITTELUA RAKENTAJAN TOIVEIDEN MUKAAN

Hyvästä rakennusalan kokonaisuuden hahmottamisesta tekniikasta aikatauluttamiseen on hyötyä suunnittelutyössä. Toteutamme LVI-suunnittelut rakentajan toiveet ja tarpeet huomioon ottaen.

Lue lisää

Jätä viesti tai pyydä tarjous

Yhteystiedot
Palvelut
Valitse palvelut joista haluat tarjouksen tai lisatietoa
8 + 4 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.